Cuvânt de început

pestera-lui-Aladin

Iubind ceea ce fac…

Cum s-a născut Atelierul meu de creație?
Foarte simplu, din dragoste! 

Dacă vezi din când în când pe Facebook, postări cu afirmația: ”Iubind ceea ce fac…”, să știi că așa este! Rămân fascinată, chiar și eu, de ceea ce am reușit să fac din materialele și instrumentele pe care le dețin!

Și ar mai fi un lucru. Dacă pe vreamea când predam copiilor de liceu, lecții de economie, aveam o frustrare, că eu nu am ce să dăruiesc, ceva fizic, un obiect… Acum dăruiesc neîncetat creațiile mele, făurite din propriile mâini și propria-mi imaginație….mă simt fantastic!

Pestera lui Aladin

Materialele cu care eu lucrez.

Nu vă faceți griji, nu am să vă vorbesc despre rezistența materialelor, dar am să vă povestesc despre cristale, cupru, bronz, argint etc., mai ales dacă vrei să le folosești în beneficiul tău!

pestera
Pietre și cristale

– Amplifică sau induc aspecte sau calități pozitive: curaj, încredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm;

– Elimină aspecte care nu ne onorează: furie, stres, pesimism, violență, agresivitate, egoism;

– Acestea absorb energii negative din mediul înconjurător;

Atunci când purtați cristalul, gândiți-vă că sunteți protejat şi că problemele vă vor ocoli.

Nu tramsmiteți energii negative nici dumneavoastră, nici altora (energii negative pot fi: ură, invidie, gelozie, blestem etc.) deoarece efectul ar putea fi mai mare decât vă aşteptați.

Purtați-le de nevoie şi cu plăcere şi gânduri bune!

Cupru, bronz, alamă ...

Cuprul este un tip comun de pământ. Are multe utilizări industriale la nivel mondial. Acum, când cuprul este combinat cu alte metale, rezultatul final este un aliaj. Atât bronzul cât și alama sunt exemple de aliaje de cupru.

Cuprul combate stările de letargie și îmbunătățește circulația informației între neuroni. Vitalizează corpul și psihicul protejând împotriva oricăror atacuri energetice. Este un metal cu polaritate către valența energetic feminină. Elementul reprezentativ al cuprului este apa, iar conexiunea planetară este planeta Venus.

Peștera lui Aladin
bySuzanaNegura
Argintul

Argintul are efecte remarcabile asupra stării de spirit, ne întărește emoțiile, ne trezește abilitățile intuitive și absoarbe emoțiile negative.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Cuvânt de început