Un nou set, o altă poveste

colier

M-am confruntat adesea cu clienți care solicită seturi de bijuterii. Spre exemplu, dacă le place un colier dorește să îi asocieze o pereche de cercei, sau poate o brățară, ba chiar mi s-a întâmplat ca doamna respectivă să dețina o brățară pe care să o poarte cu plăcere, iar mie să îmi ceară să îi realizez o pereche de cercei asortați!

Toate aceste lucruri sunt încântătoare, sunt motorul meu generator de creație, dar și solicitante din punct de vedere intelectual.

Să vă spun cum stă treaba!

set

În general mă inspir din cromatica materialelor cu care lucrez și din forma lor. Fac asocieri și văd ce îmi iese, dacă este demn de purtat sau nu.  Posibil să am în minte imaginea unui colier și să constat că mai bine le-ar sta materialelor sub formă de cercei, sau să reușesc să încropesc o frumoasă brățară de mână.

Ca să pot face setul complet, de cele mai multe ori trebuie să adaug sau să scot din materiale, aici intervine inteligența și creativitatea spontană, cum să faci să îți iasă, fără să modifici piesa centrală, care a fost gândită inițial.

De aceea pe site-ul meu veți vedea mai puține seturi și mai multe piese separate, cum ar fi: coliere, brățări, cercei etc., deoarece materialele și culorile s-au contopit cel mai bine în varianta prezentată. Acest lucru nu înseamnă că nu mă voi încumeta să realizez un set complet, dacă așa mi se cere!

Și totuși, în timp, am reușit să realizez un set complet, așa cum îmi place să îl denumesc, alcătuit din Colier, Brățară, Cercei, Inel și Brățară de gleznă, prezentat în fotografii.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Un nou set, o alta poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *