Citrinul și stăpânul său Arhanghelul Gavriil

citrinul

După cum se observă, muzele inspirației acestui colier au fost îngerii divini Mihail și Gavriil. Așa cum apar împreună în icoane, așa i-am sugerat creatoarei să creeze această superbă bijuterie îmbinând cele două cristale guvernate de ei: ametistul și citrinul.

citrinul

Deoarece despre ametist am scris în articolul anterior – ”Ametistul și proprietățile lui magice” – acum vom dezvălui despre Citrin și stăpânul său, Arhanghelul Gavriil, câteva informații interesante și bine de știut.

Citrinul natural este un cuarț transparent, de natură solară prin culoarea galbenă, însă nu se încarcă la soare deoarece se decolorează. Este un cristal ce curăță și detoxifică linia kundalini și corpul emoțional.

Nuanțele acestuia sunt de la galben la maro-auriu intens, culoarea e dată de conținutul de fier (Fe).

Rolul citrinului pentru organism este multiplu:

– regenerează țesutul,

– echilibrează coloana vertebrală,

– eliberează, mărește și aliniază corpurile aurice,

– vindecă, deschide și aliniază nivelurile eteric, emoțional și mental,

– încarcă aura cu lumină și claritate,

– stimulează intelectual activitatea mentală,

– ajută în bolile urinare, digestive și ale rinichilor,

– ajută procesul de asimilare,

– produce o purificare la nivel fizic și sufletesc.

– amplifică intuiția,

– echilibrează tiroida.

Citrinul asociat Arhanghelului Gavriil

Datorită faptului că citrinul aduce bucurie purtătorului său acesta este asociat Arhanghelului Gavriil, cel ce aduce vești bune și bucurie în Noul Testament. Este îngerul milostivirii lui Dumnezeu, iar în ebraică numele sau înseamana “Dumnezeu este puterea mea”.

Arhanghelul Gavriil, exact ca și citrinul, îți dă curaj și încredere, te ajută să transmiți mesajele importante, aduce claritate mentală și îți dă puterea de a rămâne constant drumului pe care îl ai de parcurs.

Totodată este bun pentru a avea o sănătate optimă și relații benefice. La nivel emoțional promovează bucuria de a trăi.

citrinul

Proprietățile citrinului pe zodii și meserii

Este recomandat pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balantă, Săgetător, Pești, dar și pentru cei ce se simt atrași de această piatră.

Luna nașterii este Noiembrie.

Prin faptul că este asociat cu chakra plexului solar, citrinul este foarte eficient pentru creșterea încrederii în sine și a puterii personale.

Este cunoscut că fiind de mare ajutor părinților și călăuzelor terestre și ajută pe toți cei a căror misiune personală în viață, implică arta și comunicarea. Este de ajutor mesagerilor, profesorilor, artiștilor și ziariștilor. Este îndrumător al nașterii și creșterii copiilor.

Acționează ca un trimis divin pentru a vă motiva în perfecționarea abilităților, deschide calea oportunităților pentru ca dumneavostră să aveți cariera pe care o doriți, să aveți succes în tot ceea ce faceți, să luați deciziile corecte, și să aveți încredere în forțele proprii.

Citrinul este un cristal ce atrage abundența financiară, dar trebuie pus conform științei feng-shui în portofel sau în colțul casei (camerei), sectorul bogăției.

La nivel fizic conferă energie și vitalitate corpului, de aceea e foarte bun pentru cei care se simt mereu obosiți.

Proprietățile fizice ale citrinului

Citrinul îl regăsim în Brazilia, Spania, Madagascar, fosta URSS, SUA, Franța. De obicei nu acumulează energie negativă, de aceea se purifică foarte rar cu apă de izvor sau ținut puțin sub jetul de la robinet. Se zgârie ușor.

După cum ați citit în articolul anterior, în acest colier, citrinului îi este alăturat ametistul, care îl are guvernator pe Arhanghelul Mihail, acesta intervine miraculos pentru a salva vieți și a vă proteja corpul, pe cei dragi, autovehiculele, bunurile și reputația, ajută și în luarea unor decizii importante, dă curaj și oferă putere și protecție maximă.

Purtând acest colier, posesoarea va avea asupra sa un talisman puternic, avându-i mereu în preajma sa pe Arhanghelii Mihail si Gavriil, ce vor actiona mereu în beneficiul său.

citrinul

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Articol realizat în colaborare cu Selly Sella, terapeut.

Citrinul și stăpânul său Arhanghelul Gavriil

4 comentarii la „Citrinul și stăpânul său Arhanghelul Gavriil

  • septembrie 2, 2021 la 12:38 pm
    Legătură permanentă

    Foarte interesant. Toate acele proprietati asociate pietrelor pretioase/semipretioase chiar sunt reale? s-au facut cercetari in sensul acesta? sau sunt pur si simplu niste asocieri empirice?

    Răspunde
    • septembrie 2, 2021 la 3:40 pm
      Legătură permanentă

      Multumesc de interesul acordat! Informatiile sunt documentate, colaborez cu terapeut Selly Sella (facebook), care iti poate oferi raspunsuri.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *