Toamna - a doua vară

toamna-a-doua-vara

Începând din luna septembrie și până în luna noiembrie, eu o numesc a doua vară, pentru că, așa cum poate mulți dintre noi am observat, vara nu se mai termină o dată cu luna august ci își continuă drumul ușor și prin toamnă. Așa că mă pregătesc în atelierul meu de creație cu multe bijuterii destinate acestei veri, în culorile toamnei dar cu strălucirea puternică a soarelui.

toamna-a-doua-vara

Colier roșu cu Jasp peisaj și coral

Într-o zi de sâmbătă am făcut o excursie toti 5 prin Galați, și pe lângă frumusețea orașului, de care ne-am bucurat în acea zi, am găsit și o frumusețe de piatră sub denumirea ei de Jasp peisaj, într-un magazine de specialitate. M-a fascinat frumusețea lui și m-a inspirat în crearea unui colier cu iz de toamnă. Așa am reușit, după mai multe încercări, să încropesc un pandantiv din această piatră, căruia i-am asociat spărtura de coral roșu și cristale aurii. Ceea ce a iesit veți vedea în fotografiile acestui articol și sper să vă placă.

 

Colier din perle în culorile toamnei

Sunt fascinată de perle și cred că am fost dintotdeuna, înca de copil, pe când probam colierul mamei din perle bej deschis și mă visam contesă. După cum vă povesteam și în articolul “Cuvant de început”, exact așa am început creându-mi propriul colier din perle. Pentru că aceste minunate forme de viață au dimensiuni și culori diferite, reușesc cumva să le asociez cu evenimente și tematici diferite. Ceea ce veți vedea în fotografiile din acest articol, este o variantă de colier din perle multicolore, creat special în culorile toamnei, dar cu strălucirea sorelui de vară.

toamna-a-doua-vara

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Toamna – a doua vară

6 comentarii la „Toamna – a doua vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *