Un machiaj în ton cu accesoriile

Un machiaj în ton cu accesoriile

Bună fetelor!

De data aceasta vă scriu vouă, doamnelor şi domnişoarelor care se îngrijesc. Scriu acelora care consideră că îngrijirea corpului şi a feţei este o prioritate.

Un machiaj în ton cu accesoriile

Cu mai mult timp în urmă am întâlnit un make-up artist talentat, care m-a ajutat cu un machiaj de seară pentru o petrecere. Am avut nevoie de un make-up care să se asorteze cu ţinuta, dar mai ales cu accesoriile pe care le purtam la acel eveniment.

Am căutat un profesionist şi am găsit pe Florina Şerban, make-up artist, care are în prezent mai multe concursuri câştigate. Trebuie să recunosc că, la început, portofoliul ei profesional m-a intimidat. Pentru o clipă am ezitat, dar am zis: de ce nu? Merită măcar să încerc.

Am găsit-o foarte uşor, atât pe internet cât şi telephonic, şi m-a primit cu un profesionalism şi cu o înţelegere greu de exprimat în cuvinte.

I-am explicat că aveam nevoie de un machiaj care să îmi scoată în evidenţă trasăturile feţei, dar să fie în perfectă concordanţă cu accesoriile purtate. De asemenea i­-am vorbit despre pasiunea mea pentru pietrele semipreţioase şi i-am arătat o parte din creaţiile mele. Artista a considerat că machiajul cel mai potrivit pentru mine este să îmbine şi să se inspire din pietrele ce îmi guvernează zodia: ochi de tigru, agat verde, crisocola, carneol, cuarţ roz, cuarţ fumuriu, etc.

Un machiaj în ton cu accesoriile
Un machiaj în ton cu accesoriile

Transformarea a fost majoră, aproape că nu m-am recunoscut!

Nu aş dori să închei acest articol înainte de a vă spune că Florina, care a dus machiajul feţei la rang de artă, este mai presus de toate o femeie şi o mamă iubitoare. Se implică în mod direct în creşterea copiilor.

De când am cunoscut-o am rămas prietene şi apelez constant la serviciile ei, iar de cele mai multe ori am remarcat cum îi implică pe copii în managementul salonului de înfrumuseţare.

Iubeşte-te pe tine întâi, si vei fi iubită!

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Un machiaj în ton cu accesoriile

Un comentariu la „Un machiaj în ton cu accesoriile

  • decembrie 15, 2021 la 7:23 pm
    Legătură permanentă

    Wow ce schimbare! Arati superb, machiajul aste de nota 20 si da se asorteaza perfect cu bijuteriile tale. Da am scris bijuterii pentru ca pentru mine nu sunt doar accesorii, ci mai mult decat atat, sunt BIJUTERII! Te pup dulce si multa bafta in continuare. Abia astept sa vad cu ce ne mai incanti ochii si inimile; vreau noutati 😗

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *