Cristalele și îngerii - partea I

Cristalele și îngerii

Cristalele și îngerii. Omul a fost atras dintotdeauna de pietrele prețioase, deoarece era înconjurat de ele înca de pe vremea când locuia în Eden. Ele au o puternică legătură cu ființele angelice, lucru relatat și în textele sfinte. De-a lungul istoriei, omul le-a căutat, și le-a însușit și s-a bucurat de rolul lor până în prezent.

Se spune că dacă ai în casă copii, plante și animale de companie atunci casa îți este plină de îngeri. De câțiva ani încoace, în țara noastră, oamenii și-au aplecat preferința mai accentuat și spre existența vie a pietrelor prețioase și semiprețioase cu același rol fascinant al lor dintotdeauna.

 

Foto_03

Dacă înainte erau admirate în popor doar ca bijuterii, acum ele sunt văzute ca entități vii, copii ai mamei pământ, ce ne oferă ajutorul lor necondiționat în diferite direcții: gardieni, talismane, terapii vindecătoare, ghizi în diferite situații și facilitează conexiunea cu ființele divine. Îngerii și Arhanghelii guvernează energia fiecărui tip de cristal, ei vibrează pe frecvențe mai înalte decât cea a pămantului, motiv pentru care cristalele sunt intermediari. Pe lângă Îngerii Păzitori pe care îi chemăm în rugăciune, putem chema și Îngerii Cristalelor – Îngeri a căror menire este să ne ajute să ne unim cu energia Iubirii Divine din pietrele pământului, din minerale și cristale.

Cristalele și îngerii.

Îngerii cristalelor te vor ajuta să selectezi cristalele de care ai nevoie și să pătrunzi în profunzimea înțelepciunii minerale. Mesajul lor este: „relaxează-te și respiră; ești înconjurat de sprijinul din Rai și de pe Pământ. Nici o călătorie nu este săvârșită de unul singur …dintre toate grupele de îngeri divini, Îngerii și Arganghelii sunt cei mai implicați în a aduce ajutor planetei Pământ și a locuitorilor săi.

Spațiile dintre atomii cristalelor sunt umplute de conștiința acestora, orice cristal este dornic să stabilească un contact cu tine și e fericit să te călăuzească de-a lungul lucrului sau meditației cu el, și de-a lungul vieții tale de zi cu zi, pentru că de fapt pui în legătură ființa ta divina – sufletul și energia divină a mesagerului lui Dumnezeu – Îngerul.

Un cristal poate fi guvernat de unul sau mai mulți Arhangheli, astfel:

Arh. Ariel – acvamarin, agat dantelat, agat de muschi, ambra/chihlimbar, calcit, malachit, citrin, coral, cuart, jasp, larimar, moldavit.

Arh. Azrael – calcit, crisocolla, turmalina

Arh. Chamuel – agat de botswana, fluorita, turmalina

Arh. Gabriel – carneol, celestit, cianita, citrin, cuarț, granat, sodalit, turmalină

Arh. Haniel – angelit, apofilit, azurit, argint, corozit, cuarț, labradorit, granat, cuarț lemurian, onix, opal, piatra lunii, perla, selenit.

Arh. Jeremiel ( Ramiel) – ambra, sodalit.

Cristalele și îngerii
Cristalele și îngerii

Arh. Jofiel – aventurin, hematită, kunzit, obsidian, rubin, smarald,

Arh. Metatron – cianita, ametist, jasp, opal, platină, rodonit, turmalină.

Arh. Mihail – lapis lazuli, obsidian, ochi de tigru, rubin, agat, agat de foc, ametist, safir, selenit, sugilit, calcit, caroit, cuarț, hematită, labradorit, aur.

Arh, Raguel  – acvamarin, agat albastru dantelat, agat de botswana, angelit, aventurin, calcit, celestit, cianita, crisocolla, kunzit, larimar, peridot, onix, lepidolit.

Arh. Rafael – agat de muschi (copac), aur, malachit, crisopraz, cuarț, cupru, fluorită, granat, jad verde, lepidolit, moldavit, turmalină, smarald.

Arh, Raziel – agat de foc, apofilit, azurit, cuarț, diamant, fluorită, jad, labradorit, lapis lazuli, lemurian, obsidian, smarald, platina, onix, rubin, topaz, alb.

Arh. Sandalfon – calcit, cuarț, rodonit, turcoaz.

Arh. Uriel – pirită, agat de muchi, aur, calcit, citrin, fluorită, ochi de tigru, opal.

Arh. Zadkiel – azurit, malachit, lapis lazuli, sodalit.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Aștept cu interes mesajele voastre, sugestii și aprecieri. Vă mulțumesc. Aștept cu interes mesajele voastre, sugestii și aprecieri. Vă mulțumesc.

Cristalele și îngerii

2 comentarii la „Cristalele și îngerii

  • aprilie 3, 2022 la 6:13 pm
    Legătură permanentă

    Toate bijuteriile primite de la gablontz.ro au fost foarte atent lucrate, cu măiestrie și cu mare drag! Voi mi-a comanda cu siguranță și a treia oară cu încredere mai ales pt că toate colierele făcute cu medalioane de Arhangheli cred că sunt mai mult decât coliere frumoase, sunt chiar niște rarități. Felicitări! 👏👏👏

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *