Charoit

Charoit

Denumirea acestei pietre provine de la râul Chara din Siberia în apropierea căruia a fost descoperit.

Piatra de Charoit este un cristal al tranformării, o piatră a sufletului care contribuie la depășirea fricii. Este extrem de utila pentru stimularea viziunii interioare, dar și a intuiției spirituale. Este un cristal ce face conexiunea dintre chackra inimii si chackra coroană, contribuind la purificarea aurei. Charoitul este un cristal care susține schimbarea vibrațiilor, fiind extrem de util pentru vindecarea fizica, dar și pentru acceptarea prezentului și vindecarea emoțională.

Charoitul ameliorează problemele legate de tensiune arterială, probleme la ochi și ficat, migrenele. Ajută împotriva temerilor legate de boală, durere, necunoscut și mortalitate.

Descriere: mineral rar din clasa silicaților

Culori: purpuriu-indigo, nuanțe de roz și violet

Poate fi confundat cu ametistul (ametistul – piatra lunii februarie)

Charoitul este un mineral complex care conține potasiu, sodiu, calciu, bariu, stronțiu, oxigen, siliciu și hidrogen. Cristalizează în sistem monoclinic, se prezintă în principal sub forma de agregate fibroase dense și are duritatea de aproximativ 6 (din 10). Culoarea sa variază de la liliachiu-pal la violet închis și prezintă în interior o bogăție de modele dispuse în benzi. Uneori apar incluziuni de culoare neagră sau aurie.

Charoitul este cunoscut pentru forța cu care emană raza violet. Prin urmare, el poate fi utilizat pentru a purifica și a curăța corpul eteric, eliminând dizarmoniile și risipind negativitatea. Vă poate proteja de atacurile psihice și alungă visele rele. Facilitează eliberarea de temeri inconștiente, acționând ca un catalizator pentru vindecarea și transformarea vechilor tipare ale dezechilibrului. Vă poate ajuta să accesați amintiri din viețile anterioare și să integrați lecțiile învățate din asemenea experiențe ale trecutului. Pentru cei care suferă de maladii dificil de diagnosticat, care își au rădăcinile în negativitatea sau teama internalizată, charoitul poate fi un ajutor puternic în eliminarea cauzelor.

Piatră recomandată pentru:

Piatra zodiei: Scorpion, Săgetător, Pești
Influența numerologică: pentru cei născuți sub influența numărului 8.
Litera asociată: C, recomandat celor cu nume care încep cu această literă.
Numere asociate: 2 sau 11. Recomandări numerologice: pentru cei care au acest număr ca drum al vieții, număr de expresie, zi de naștere 2, 11, 20.
Vârstă asociată: 38, recomandat a se purta la aceasta vârstă sau a se oferi cadou la această vârstă
Planeta asociată: Jupiter, Neptun
Chakre: 4, 6, 7

Charoit

Spiritual – Charoitul stimulează Puternic al treilea ochi, coroana și steaua sufletului. Contribuie și la activarea chakrelor a treia, prima și steaua pământului. Ne ajută să ne recunoaștem menirea și să o manifestăm în această lume.

El stimulează abilitățile intuitive și extrasenzoriale, îndepartează negativitatea și ne face mai eficienți ca vindecători.

Emoțional – această piatră ne ajută să ne înfrângem rezistența și să acceptăm calea care ne-a fost menita. Ea ne ajută să separăm problemele noastre de ale celorlalți, să stabilim granițe energetice și să interpretăm corect informația extrasenzorială.

Fizic – Charoitul contribuie la întărirea generală a organismului și a câmpului energetic prin împământarea energiei de înaltă frecvență în sistemele fizice.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Charoit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *