Agata de mușchi

Agata de mușchi

Agata de mușchi este numele dat frumosei Calcedonie găsită în ciocănelele aluvionare ale râului Yellowstone.

S-a format în perioada pleistocenului. Agata de mușchi a fost răspândită într-o zonă vastă care se întinde pe milioane de mile pătrate.

Acesta poate fi, de asemenea, cunoscut sub numele de Yellowstone Agat din cauza originii sale, care este centralizat în zona Parcului Yellowstone.

Agata de mușchi se caracterizează ca având un oxid de fier roșu și oxid de mangan negru sau ca noduli de Calcedonie gri, semitransparentă.

Poate fi tăiat și lustruit și adesea prezintă mici dendrite de mangan într-o formă plăcută.

Agata de muschi

Acest tip de Agată este o rocă relativ dură, deoarece constă în cea mai mare parte din siliciu (cuarț). În plus, Agata de mușchi este considerată una dintre pietrele prețioase de stat importante din regiunea Montana.

Agata de mușchi este, de asemenea, uneori menționată ca Agată Montana sau Agată Iris.

Duritatea Agatei de mușchi este semnificativă atunci când intră în discutie realizarea de bijuterii, deoarece este duritatea care poate oferi strălucirea pietrei.

De ce ai folosi Agata de mușchi?

Când vine vorba de proprietățile fizice și metafizice ale Agatei de mușchi, există multe lucruri de care poți beneficia.

Acesta vă fortifică întregul corp, întărind în același timp legătura voastră cu pământul. Vă va amplifica puterea personală.

De asemenea, va îmbunătăți capacitățile de vindecare ale altor pietre și cristale cu care îl utilizați, aducând toate elementele lor unice în locul perfect.

Energiile calde ale acestei pietre iți vor intări echilibrul si autocontrolul, astfel încât sa te poți opri din a merge după dorințe care nu sunt sănătoase pentru tine.

Vă va încuraja să vă scrieți sau să vă verbalizați ideile. De asemenea, vă va spori creativitatea și imaginația.

Această piatră vă va sprijini în urmărirea preocupărilor dumneavoastră intelectuale și îndeplinirea dorințelor dumneavoastră în dragoste și relații.

Agata de mușchi îți va intări concentrarea și te va ajuta să atragi norocul.

De asemenea, vă va ajuta să puneți capăt ghinionului.

Energiile acestei pietre vă vor inspira să fiți sinceri și direcți. De asemenea, vă va spori puterea personală și vă va crește creativitatea.

De asemenea, vă veți bucura de încredere în sine și vitalitate fizică din cauza nivelului redus de stres.

Agata de mușchi va promova o stare bună de sănătate și longevitate. Vă va proteja căsnicia de ispite și de mândria și ego-ul vostru.

Agata de mușchi nu numai că vă va proteja de tot felul de daune. De asemenea, vă va infuza cu energii puternice și calmante care vă vor restabili echilibrul în viața voastră.

Îți va echilibra energiile yin și yang care te vor ajuta să-ți crești norocul. Acesta va risipi energiile negative și vă va ajuta să păstrați legătura cu realitatea.

Cum vă va ajuta Agata de mușchi?

Agata de mușchi, vindecare și sănătate

La nivel fizic, Agata de mușchi îți poate întări rezistența și menține o circulație sănătoasă a sângelui. De asemenea, poate corecta dezechilibrele sexuale.

Agata de mușchi vă poate proteja de pericol, rău și orice alt tip de amenințare fizică. De asemenea, poate ajuta în tratamentul insomniei și a altor tulburări de somn.

Această piatră poate fi utilă în tratarea bolilor gingivale și a durerilor de dinți. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în probleme cu digestia.

Se poate îmbunătăți auzul și poate ajuta în tratamentul ulcerelor.

Agata de mușchi este cunoscută pentru că reduce febra și inflamația.

Acesta poate crește rezistenta fizică și de a stimula fertilitatea. De asemenea, poate reduce problemele stomacale.

Este o piatra excelenta pe care o poți folosi în timpul sarcinii, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea durerilor în timpul și după naștere

Această piatră este, de asemenea, cunoscută pentru creșterea lactației la femeile care alăptează.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Agata de mușchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *