Amazonit

Amazonit

Amazonitul este o piatră prețioasă foarte veche, cunoscută pentru frumusețea și proprietățile sale vindecătoare. A existat de secole și a fost folosită pe scară largă pentru a face statui, amulete și bijuterii.

Numele pietrei provine de la cel mai mare râu din America de Sud, și anume râul Amazon. Această piatră este cunoscută și sub numele de Piatra Amazonului.

Amazonitul este un silicat care are de obicei o culoare verde pal, dar exista și pietre de amazonit care au o culoare verde opac, galben-verde, albastru-verde sau albastru turcoaz.

Puteți să-l obțineți ca roci granitice brute sau ca o piatră strălucitoare. Uneori va avea și dungi albe pe el. Acest lucru, totuși, nu schimbă sau modifică energiile puternice ale pietrei.

Amazonitul este exploatat în diferite locații din lume, în special Australia, Madagascar, Rusia, Namibia, India, Canada și Brazilia. Se găsește și în Virginia și Colorado, SUA.

De ce ai folosi Amazonitul?

Amazonitul este un filtru fantastic de energie. Această piatră poate fi foarte benefică pentru dvs., mai ales dacă utilizați computerul, tableta, telefonul mobil sau cuptorul cu microunde foarte mult. Aceste lucruri sunt pline de smog electromagnetic, iar Amazonitul vă poate ajuta să vă curățați aura de acest smog.

De asemenea, va lucra la calmarea tuturor chakrelor. Vă va ajuta să vă echilibrați energiile masculine și feminine, astfel încât să le puteți utiliza în cel mai pozitiv mod.

Această piatră vă va asigura că energiile yin și yang sunt în armonie.

Amazonitul vă va ajuta să obțineți claritatea minții, împreună cu piatra lunii Piatra lunii, chips mediu, 20cm, cod chips6 – 1 buc – Peștera lui Aladin (gablontz.ro). S-ar putea să nu-ți dai seama, dar să te gândești prea mult la lucruri tot timpul nu este bine pentru tine!

Această piatră vă va ajuta să vă clarificați gândurile confuze și să vă înțelegeți mai bine pe voi înșivă, ce se întâmplă în jurul vostru și care este impactul dvs. asupra oamenilor din viața voastră și asupra restului lumii.

Este o piatră minunată pentru oricine este pasionat de preocupări artistice. Poate dezlănțui latura creativă și imaginativă din tine și te poate ajuta în proiectele și viziunile tale artistice.

Amazonitul este, de asemenea, o piatră minunată dacă doriți ca ceva să se manifeste în viața voastră. Această piatră vă va încuraja să fiți îndrăzneți și curajoși, să vă faceți visele să devină realitate și să continuați să încercați până când o vor face!

Amazonitul este o piatră a cărei înfățișare pare să emane o încredere deplină.

Asemănarea cu jadul Cercei floare de jad – Peștera lui Aladin (gablontz.ro) din Orientul Îndepărtat a fost deja descrisă și poate fi unul dintre motivele pentru care oamenii se inspiră atât de mult din această piatră uimitoare.

Din cele mai vechi timpuri, această piatră a fost folosită în confecționarea pandantivelor și talismanelor folosite pentru a îndepărta negativitatea și pentru a menține purtătorul în siguranță.

În unele cazuri, amazonitul a fost, de asemenea, folosit în crearea de figurine și statui de semnificație culturală. Și, desigur, fiecare are o poveste de spus, adesea dintr-un unghi spiritual.

Totul, de la simțirea acestei pietre până la culoarea și strălucirea ei, face imposibilă vederea în altceva decât într-o lumină din altă lume.

Este logic că mulți lucrători în lumină și vindecători prin credință au apelat la amazonit în mod constant ca ajutor pentru meditație.

Acest lucru se datorează probabil modului în care amazonitul este atât de minunat în încurajarea energiilor pozitive din noi și în mobilizarea acestora la suprafață pentru ca noi să ne bucurăm.

Vă va aduce multă bucurie și fericire. De asemenea, vă va arăta cum puteți păstra această bucurie și fericire în viața voastră pentru totdeauna.

Este piatra adevărului și a curajului și are energii similare cu Labradoritul. Odată ce ai această piatră în viața ta, te poți aștepta să fii împuternicit de adevăr.

Această piatră vă va asigura că simțurile voastre sunt în acord cu împrejurimile voastre și că vă simțiți cel mai conectat cu voi înșivă. Dacă doriți o piatră puternică și împuternicitoare care să vă ghideze în viață, alegeti amazonitul!

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Amazonit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *