Angelit

Angelit

Semnificația spirituală a angelitului

Angelitul este asociat cu vântul și aduce energiile spirituale ale puterii, vindecării, iubirii și protecției.

Purtarea acestei pietre se crede că are un efect calmant asupra ta și te conectează cu ușurință la ghizii tăi spirituali și la îngerii păzitori.

Este cunoscut pentru faptul că te sprijină în cucerirea temerilor tale și în eliminarea blocajelor din viața ta.

Energiile angelitului au, de asemenea, capacitatea de a vă ascuți abilitățile în clarviziune și telepatie.

Ele vă conectează la sinele vostru superior și facilitează călătoria astrală.

Energiile încurajează, de asemenea, iertarea la toate nivelurile.

Această piatră va fi foarte benefică dacă vrei să descoperi scopul vieții tale.

Angelitul poate fi, de asemenea, folosit pentru feng shui și plasat în casa ta pentru echilibru și armonie, precum și înțelepciune și cunoaștere.

Culorile albastre ale Angelite sunt foarte calmante și reconfortante. Ele promovează o energie angelică care vă va umple cu o pace profundă.

Această piatră are o energie blândă, dar puternică de vindecătoare, care vă va fi benefică la toate nivelurile.

Îl poți purta cu tine pentru a spori seninătatea și liniștea din viața ta.

Angelitul este o piatră care promovează o comunicare spirituală cu îngerii, cu sinele vostru superior și cu tărâmul spiritual.

Este, de asemenea, cunoscut pentru a vă ajuta să comunicați cu cei dragi care au murit.

Având o bucată din acest cristal lângă patul dvs. vă poate ajuta să dormiți mai bine noaptea și să vă întăriți amintirea viselor.

Angelitul este o piatră superbă care este folosită în crearea de bijuterii speciale lucrate manual, care vor aduce pace profundă și seninătate prin conectarea cu tărâmul angelic.

Angelitul vă poate întări sentimentul de compasiune și vă poate ajuta să faceți față situațiilor stresante sau copleșitoare din punct de vedere emoțional.

Purtarea pietrelor de angelit cu tine va ajuta, de asemenea, la echilibrarea chakrei gâtului.

Vă puteți programa pietrele de angelit cu vibrații bune și intenții pozitive.

Sunteți atrași de angelit pentru că îngerii voștri vor să comunice mai mult cu voi.

Ei vor să știți că nu sunteți niciodată singuri și că îngerii voștri vor lucra pentru a vă oferi tot ceea ce veți avea nevoie.

Tot ce trebuie să faceți este să aveți credință și să cereți ajutor.

Această piatră vă va încuraja să vorbiți mai mult cu îngerii voștri și să vorbiți din inimă.

Nu trebuie să vorbești cu voce tare pentru că poți vorbi cu îngerii tăi în mintea ta oricând și oriunde te-ai afla.

Dacă aveți ceva important pe care trebuie să-l spuneți, energiile acestei pietre vă pot ajuta să comunicați cu compasiune și iubire.

Proprietățile angelitului

Angelitul este o formă de anhidrit, care este un cristal făcut din sulfat de calciu. Este recunoscut prin culoarea sa frumoasă, albastru lăptos și una dintre cele mai bune pietre pentru îmbunătățirea spiritualității și a conștiinței spirituale.

Anhidritul, inclusiv angelitul, este o piatră inerent instabilă. Când anhidritul este expus la apă, se transformă în gips (deși poate fi transformat înapoi prin încălzirea acestuia la 200 de grade Celsius).

Anhidritul se formează în locuri unde pietrele de gips care au fost anterior în contact cu apa, care apoi se evaporă, lăsând în urmă cristale de anhidrit.

În timp ce acest lucru se poate întâmpla în întreaga lume, deoarece gipsul este un mineral foarte comun, depozite notabile se află în Golful Persic și pe coasta Chile.

Se găsește numai atunci când concentrația potrivită de minerale se găsește în depozitele de anhidrit pentru a o transforma în culoarea albastră frumoasă și distinctivă care caracterizează angelitul.

Angelitul este una dintre cele mai puternice pietre pe care le puteți folosi pentru a dezvolta puterea spirituală și religioasă, pentru a încuraja puterea psihică și pentru a stabili conexiuni cu puterile superioare.

Dacă acest lucru vă interesează, atunci munca implicată în achiziționarea și îngrijirea unei pietre de  angelit va merita efortul.

… pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Angelit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *