Suzana Negura

Despre mine

Mă numesc Suzana și sunt mămică a 3 copilași, iar pe când eram mămică a unui singur copilaș,. mă plimbam pe străzile din Cluj și îi descopeream frumusețea. Tot acolo am descoperit un magazin creativ care și până astăzi îmi este generator de materiale din care realizez bijuterii fantastice.
Pasionată de mică de frumos, dar mai ales de perle și pietre semiprețioase,. m-am decis să îmi creez propriul colier din perle. Evident că la vremea respectivă nu dețineam o asemenea bogăție în cutia de bijuterii.
L-am creat, mi-a plăcut, îl port și acum cu o deosebită plăcere, dar cu siguranță nu a fost ultimul! Creez și voi crea în continuare până când oamenii vor înceta să mă mai solicite.
Toate bijuteriile făcute de mine, uneori cu ajutorul copiilor, alteori singură, în atelier,. sunt unice sau în serie mică și pentru că am fost întrebată de prieteni sau clienți. de unde îmi vin ideile, răspund de fiecare dată cu mare drag: din atitudinea și portul oamenilor, îi asociez fiecăruia o bijuterie.

Peștera lui Aladin – Bijoux boutique

Pentru că în acel magazin descoperit în Cluj, m-am simțit ca într-o Peșteră plină de strălucire de la multitudinea de mărgele și accesorii colorate și sclipitoare, m-am decis să aduc acest nou concept și la Brăila, denumit Peștera lui Aladin, magazin de Mărgele și Accesorii.

Aștept feedback!
O zi buna!